ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Metropolitan

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η εταιρία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΑΝΔΡΗ, έχει προγραμματίσει την ανακαίνιση και τη μετονομασία του ξενοδοχείου Metropolitan στην Αθήνα. Τα έργα ανακαίνισης ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2017 με τα 366 δωμάτια. Το ξενοδοχείο θα διακόψει τη λειτουργία του από τις 19 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2018, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, η οποία περιλαμβάνει τα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους, όλα τα εστιατόρια και μπαρ, καθώς και τους χώρους του roof top και του γυμναστηρίου

Το ξενοδοχείο Metropolitan, βρίσκεται μπροστά από το παραθαλάσσιο Ολυμπιακό Πάρκο, απέναντι από τη νέα Λυρική Σκηνή, το Μητροπολιτικό Πάρκο και δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και πλέον σύγχρονο τεχνολογικά Πλανητάριο, που αποτελεί τμήμα του Ιδρύματος Ευγενίδου. Το ξενοδοχείο απέχει μόνο 15 λεπτά από την Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, καθώς και το λιμάνι του Πειραιά από όπου ξεκινούν τα κρουαζιερόπλοια για τα νησιά. Το Metropolitan είναι ιδανικό για επισκέπτες που έρχονται όλο το χρόνο είτε για αναψυχή είτε για εργασία σε μια πόλη που ποτέ δεν κοιμάται!

Πολυτελής διαμονή

Το ξενοδοχείο Metropolitan διαθέτει 374 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 10 σουιτών, 14 executive δωματίων και της μοναδικής Penthouse σουίτας. Όλα είναι διακοσμημένα με γούστο και έχουν εκπληκτική θέα τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Ακρόπολη, προσφέροντας στον πελάτη μια ξεχωριστή παραμονή, είτε έρχεται για αναψυχή είτε για εργασία!

Η Αθηναϊκή Εμπειρία σας στο

Metropolitan Hotel

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μπροστά από το παραθαλάσσιο Ολυμπιακό Πάρκο, απέναντι από τη νέα Λυρική Σκηνή, το Μητροπολιτικό Πάρκο και δίπλα στο σύγχρονο τεχνολογικά Πλανητάριο – τμήμα του Ιδρύματος Ευγενίδου. Απέχει μόνο 15 λεπτά από την Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, καθώς και το λιμάνι του Πειραιά από όπου ξεκινούν τα κρουαζιερόπλοια για τα νησιά.

Metropolitan Προσφορές

Smart Deals

Εκμεταλευτείτε τις "έξυπνες" προσφορές μας και απολαύστε προνομιακές τιμές στη διαμονή σας.

Μήνας μέλιτος

Επεκτείνετε τις αναμνήσεις σας με τις ρομαντικές προσφορές μας.

Club μελών Chandris Hotels

Συμμετάσχετε στο Club μελών μας και κερδίστε έκπτωση 5% σε επιλεγμένες τιμές.

Metropolitan Εκδηλώσεις

Το ξενοδοχείο Metropolitan της Αθήνας με τη μοναδική τοποθεσία και την ομάδα των έμπειρων στελεχών του αποτελεί τον ιδανικό χώρο για υψηλού επιπέδου επαγγελματικές συναντήσεις και συνέδρια, κοκτέιλς και λαμπερούς γάμους.